Jerit e atiku

Sayang

Opo kowe krungu jerit e ati ku

Mengharap engkau kembali

Sayang

Nganti memutih rambut ku

Rabakal luntur treno ku


Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati ku

Sak tenan e ra ngapusi isih terno sliramu

Duko pujane ati nanging koe ora ngerti

Kowe wes tak wanti wanti

Malah jebul sak iki koe mblenjani janji

Jare sehidup semati nanging opo bukti

Kowe medot tresno ku demi wedoan liyo

Yowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo


Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekaten

Merana urip ku

Aku welasno kangmas aku mesakno aku

Aku nangis, nganti metu eluh getih putih


(Lagu Via Vallen)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s